genealogieonline

Genealogie Wouters

Foto van Timo Wouters

De publicatie Genealogie Wouters is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 7.601 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 2.779 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Hallo allemaal,

Deze publicatie bestaat voornamelijk uit de (gedeeltelijke) stamboom van de familie Wouters uit Gulpen en omgeving, met als stamvader Lambertus Wouters (±1632-1705) en zijn nageslacht. Op dit moment ben ik bezig met de genealogie te onderzoeken van Wilhelmus Wouters (±1745-1809), stamvader van de Reijmerstokse familie Wouters. Deze Wilhelmus Wouters is een achterkleinzoon van de eerdergenoemde Lambertus Wouters en kwam in 1766 vanuit Schin op Geul in Reijmerstok aan het dorpsplein wonen. Verder bestaat deze pulicatie uit de genealogische onderzoeken naar de families van mijn Nederlandse betovergrootouders:

Zuid-Limburg:

Noord-Limburg:

Verspreid over heel Nederland:

Ook zijn er foto's beschikbaar van grafmonumenten van familieleden op de begraafplaatsen Gulpen, Reijmerstok en Meerssen.

Bij overname van gegevens wordt een bronvermelding zeer gewaardeerd, want ik heb in deze publicatie vele uren werk inzitten.


Veel leesplezier!


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenCollecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Genealogie Online collectie MyHeritage Family Tree Builder gebruikersMyHeritage Family Tree Builder gebruikers
Publicaties van genealogen die gebruik maken van het stamboomprogramma Family Tree Builder van MyHeritage.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!