Genealogie Wouters-Lahaye

Foto van Timo Wouters
De publicatie Genealogie Wouters-Lahaye is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 10.727 personen. Vanwege privacy zijn 4.604 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 24 november 2023.


Welkom allemaal,

Deze publicatie bestaat hoofdzakelijk uit de stambomen van mijn ouders: de familie Wouters uit omgeving Gulpen en de familie Lahaye uit omgeving Meerssen, beide in Zuid-Limburg. Verder bestaat deze publicatie uit het genealogisch onderzoek naar de families van mijn Nederlandse betovergrootouders:

Zuid-Limburg:

Noord-Limburg:

Verspreid over heel Nederland:

Verder heb ik veel gegevens verzameld van de families: Janssen uit Geulle, Huijnen/Huynen uit Reijmerstok, Brouwers uit Wijlre, Broers uit Gulpen/Margraten/Moelingen (B) en Rouwet (Rouwette etc) uit Gulpen/Bunde/Wijlre/ Saint-André (B).

In deze publicatie staan ook mijn onderzoeksresultaten die ik als vrijwilliger voor de Meerssen Heemkundevereniging heb onderzocht.

Bij het kopiëren van gegevens wordt bronvermelding zeer op prijs gesteld, omdat ik vele uren werk in deze publicatie heb gestoken.


Veel plezier met lezen!

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!