Genealogie Wouters-Lahaye

Foto van Timo Wouters

De publicatie Genealogie Wouters-Lahaye is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 7.485 personen. Vanwege privacy zijn 3.688 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Welkom allemaal,

Deze publicatie bestaat voornamelijk uit de (gedeeltelijke) stamboom van de familie Wouters uit Gulpen en omgeving, met als stamvader Lambertus Wouters (±1632-1705) en zijn nageslacht. Op dit moment ben ik bezig met de genealogie te onderzoeken van Wilhelmus Wouters (±1745-1809), stamvader van de Reijmerstokse familie Wouters. Deze Wilhelmus Wouters is een achterkleinzoon van de eerdergenoemde Lambertus Wouters en kwam in 1766 vanuit Schin op Geul in Reijmerstok wonen. Verder bestaat deze pulicatie uit de genealogische onderzoeken naar de families van mijn Nederlandse betovergrootouders:

Zuid-Limburg:

Noord-Limburg:

Verspreid over heel Nederland:

Verder ik over veel gegevens verzameld van de families: Janssen uit Geulle, Huijnen/Huynen uit Reijmerstok, Brouwers uit Wijlre, Broers uit Gulpen/Margraten/Moelingen (B) en Rouwet (Rouwette etc.) uit Gulpen/Bunde/Wijlre/Saint-André (B).

Ook zijn in deze publicatie mijn onderzoeksresultaten te vinden die ik als vrijwilliger voor Heemkundevereniging Meerssen heb onderzocht.

Bij overname van gegevens wordt een bronvermelding zeer gewaardeerd, want ik heb in deze publicatie vele uren werk inzitten.


Veel leesplezier!

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenCollecties

Deze publicatie is onderdeel van de volgende collectie(s):

Logo Genealogie Online collectie MyHeritage Family Tree Builder gebruikersMyHeritage Family Tree Builder gebruikers
Publicaties van genealogen die gebruik maken van het stamboomprogramma Family Tree Builder van MyHeritage.
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!