genealogieonline

Genealogie Wiebus » Connecties » Scans zoeken » Evertje Pijpers

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie Wiebus met diverse online bronnen voor Evertje Pijpers.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Evertje Pijpers is geboren op 12 juni 1873 te Bunschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Bunschoten » Geboorten 1843-1882.

Bekijk suggestie

Wulfert Hop en Evertje Pijpers zijn getrouwd op 23 oktober 1897 in Bunschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Bunschoten » Huwelijksbijlagen 1884-1906.

Bekijk suggestie

Wulfert Hop en Evertje Pijpers zijn getrouwd op 23 oktober 1897 in Bunschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Bunschoten » Huwelijken 1883-1912.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Evertje Pijpers (1873-1959) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Evertje Pijpers.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arnoldus Hop (geboren in 1904), een kind van Wulfert Hop en Evertje Pijpers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Evertje Pijpers (1873-1959) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Evertje Pijpers.

Bekijk suggestie

Evertje Pijpers is overleden op 26 februari 1959 te Baarn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Baarn » BS Overlijden.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogie Wiebus is samengesteld door (neem contact op).