Genealogie Weits

Foto van Maria Deuling
De publicatie Genealogie Weits is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 4.818 personen. Vanwege privacy zijn 163 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op maandag 7 november 2022.


Nakomelingen van Karel Weis en Hinderkien van Essen, wonende te Groningen. Karel Weis is een wolkammer uit Ieper, ovl 19-03-1820 te Groningen, ouders onbekend.Vanaf 1816 nakomelingen van Lammechien Weits geb 29-09-1816 Groningen.Ouders van Lammechien zijn Lammert Weis en Tietje Hemmes Aaldriks te Groningen.Haar broers en zussen (Hemme, Hindrik, Hinderina, Stienes, Lammert en Geertruid) staan ingeschreven als Weis.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Maria Deuling
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!