Genealogie Voncken-Denessen

Foto van J.H.L. Voncken

De publicatie Genealogie Voncken-Denessen is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 337 personen. Vanwege privacy zijn 3 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


In deze genealogie van de familie Voncken-Denessen heb ik de informatie die ik over mijn voorouders bezit verwerkt. Ik heb systematisch de stambomen van mijn vier grootouders nagezocht. Daarom komt ook de familie Robberts uit Schaesberg (Landgraaf) en de familie Peeters uit Blerick/Maasbree uitgebreid voor. Natuurlijk is deze genealogie nog niet af, en er zullen zeker updates komen.
Uiteraard heb ik getracht zo zorgvuldig mogelijk te zijn m.b.t. privacy. Daarom komen gegevens van personen van de generaties na mijn grootouders (ook indien reeds overleden) NIET voor.Dankbetuiging:

Bij het samenstellen van deze genealogie heb ik zeer veel gehad aan de website van dhr. L. Giesen uit Reuver, (http://www.loegiesen.nl/giesen/kwartierstaat.htm) en verder aan de gegevens van dhr. R. Robberts uit Eygelshoven (http://gw5.geneanet.org/index.php3?b=robbertsrjh&lang=nl&m=N&v=Robberts). Aan beide mijn dank.

Verder heb ik veel informatie van allerlei familieleden gekregen. Aan allen mijn dank.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!