genealogieonline

Genealogie Visser, van der Horst, Baas, van Steenis » Connecties » Scans zoeken » Maarten van Driel

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie Visser, van der Horst, Baas, van Steenis met diverse online bronnen voor Maarten van Driel.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aantje van Driel (geboren in 1780), een kind van Maarten van Driel en Maaike Vaarwater, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Mehelina van Driel (geboren in 1782), een kind van Maarten van Driel en Maaike Vaarwater, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrigje van Driel (geboren in 1787), een kind van Maarten van Driel en Maaike Vaarwater, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Huibert van Driel (geboren in 1789), een kind van Maarten van Driel en Maaike Vaarwater, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wouter van Driel (overleden in 1846), een kind van Maarten van Driel en Maaike Vaarwater, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wouter van Driel (overleden in 1846), een kind van Maarten van Driel en Maaike Vaarwater, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie