genealogieonline

Genealogie Visser, van der Horst, Baas, van Steenis » Connecties » Scans zoeken » Teuntje den Haan

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie Visser, van der Horst, Baas, van Steenis met diverse online bronnen voor Teuntje den Haan.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Kuijk (geboren in 1821), een kind van Pieter Kuijk en Teuntje den Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Kuijk (geboren in 1821), een kind van Pieter Kuijk en Teuntje den Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk Kuijk (geboren in 1823), een kind van Pieter Kuijk en Teuntje den Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk Kuijk (geboren in 1823), een kind van Pieter Kuijk en Teuntje den Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over zoon Kuijk (overleden in 1835), een kind van Pieter Kuijk en Teuntje den Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over N.N. Kuijk (overleden in 1835), een kind van Pieter Kuijk en Teuntje den Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirkje Kuijk (overleden in 1858), een kind van Pieter Kuijk en Teuntje den Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirkje Kuijk (overleden in 1858), een kind van Pieter Kuijk en Teuntje den Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Kuijk (overleden in 1889), een kind van Pieter Kuijk en Teuntje den Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Kuijk (overleden in 1889), een kind van Pieter Kuijk en Teuntje den Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Huibertje Kuijk (overleden in 1905), een kind van Pieter Kuijk en Teuntje den Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Huibertje Kuijk (overleden in 1905), een kind van Pieter Kuijk en Teuntje den Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Teuna Petronella Kuijk (overleden in 1929), een kind van Pieter Kuijk en Teuntje den Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Teuna Petronella Kuijk (overleden in 1929), een kind van Pieter Kuijk en Teuntje den Haan, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie