genealogieonline

Genealogie Visser, van der Horst, Baas, van Steenis » Connecties » Scans zoeken » Petronilla IJzerlooij

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie Visser, van der Horst, Baas, van Steenis met diverse online bronnen voor Petronilla IJzerlooij.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Antonia Vos (geboren in 1856), een kind van Jacobus Hermanus Vos Vos en Petronilla IJzerlooij, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Antonia Vos (geboren in 1856), een kind van Jacobus Hermanus Vos Vos en Petronilla IJzerlooij, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Vos (geboren in 1859), een kind van Jacobus Hermanus Vos Vos en Petronilla IJzerlooij, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Vos (geboren in 1859), een kind van Jacobus Hermanus Vos Vos en Petronilla IJzerlooij, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie