genealogieonline

Genealogie Visser, van der Horst, Baas, van Steenis » Connecties » Scans zoeken » Johanna van Cronenburg

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie Visser, van der Horst, Baas, van Steenis met diverse online bronnen voor Johanna van Cronenburg.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Maria Johanna Bijnen (geboren in 1887), een kind van Johannes Bijnen en Johanna van Cronenburg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henricus Bijnen (geboren in 1889), een kind van Johannes Bijnen en Johanna van Cronenburg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Thomas Hendrikus Bijnen (geboren in 1893), een kind van Johannes Bijnen en Johanna van Cronenburg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrica Antonia van Bijnen (geboren in 1894), een kind van Johannes Bijnen en Johanna van Cronenburg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrica Antonia Bijnen (overleden in 1896), een kind van Johannes Bijnen en Johanna van Cronenburg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Henricus Johannes Bijnen (geboren in 1896), een kind van Johannes Bijnen en Johanna van Cronenburg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrica Antonia Bijnen (geboren in 1897), een kind van Johannes Bijnen en Johanna van Cronenburg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Antonius Bijnen (geboren in 1899), een kind van Johannes Bijnen en Johanna van Cronenburg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Antonius Bijnen (overleden in 1899), een kind van Johannes Bijnen en Johanna van Cronenburg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie