Verwanten D.N. Vis

Foto van D.N. Vis
De publicatie Verwanten D.N. Vis is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 6.894 personen. Vanwege privacy zijn 34 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 29 maart 2018.


Sinds 2007 ben ik bezig met mijn voorouders en hun naaste verwanten. Mijn publicatie bevat nu bijna 6300 personen.Naast mijn directe voorouders vermeld ik ook broers en zussen van de in mijn kwartierstaat voorkomende personen met hun eventuele partner. Momenteel ben ik de nakomelingen van de broers aan het opzoeken, en dat is nog niet af. Daarna komen de nakomelingen van de zusters aan bod. Tussendoor probeer ik de bestaande gegevens,voor waar mogelijk, aan te vullen met de juiste gegevens van bv. de sterfdatum (je vindt steeds meer terug op internet, dus er is altijd ruimte voor aanvulling/verbetering omdat meer scans via internet te raadplegen zijn) Als U fouten ziet,laat het me weten, dan kan ik die in mijn publicatie verwerken.U kunt, liefst met bronvermelding, gegevens uit deze publicatie op eigen risico overnemen.  

Mijn voorouders Hendrik Jansz. Visch(geschat geboortejaar 1660) en Klaas IJsbrandtsz. van Heukelum (geschat geboortejaar 1664) komen uit Klundert. Daar is in 1737 bij een brand in de kerk het doopboek verbrand. Het is daardoor (voor mij) haast onmogelijk om verder terug te zoeken met enige zekerheid. 

De Van Heukelumse voorouders van Klaas IJsbrandtsz. heb ik uit andere bronnen op Internet.

 

 

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!