genealogieonline

Genealogie vanuit de Antwerpse Rupelstreek

Foto van Luc Van Camp

De publicatie Genealogie vanuit de Antwerpse Rupelstreek is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 157.212 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 6.902 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Deze stamboom is het resultaat van jaren zoekwerk in archieven, boeken, werken van collegae genealogen, webpublicaties,...en is nooit af, noch foutloos. Foutieve aannames of conclusies zijn mogelijk. Ik heb steeds getracht daar waar mogelijk en relevant bronvermeldingen mee te geven. Merkt U iets vreemd op, heeft U tegensprekelijke gegevens meld ze mij aub. want zware databases worden gestuurd door informatica en ook die is nooit feilloos. Bij de opmerkingen heeft er zich oa een verschuiving voorgedaan zodat gegevens bij een persoon van enkele records verder zijn komen te staan. Een woonplaats of beroep kan zo bij een familielid, vader, broer of zus terecht gekomen zijn. Geen idee hoe ik dat terug rechtgezet krijg. Daarom meld het mij aub. Daar waar ik kan pas ik het aan. Ik dank U bij voorbaat voor uw positieve bijdrage.

Heeft U zelf enige binding met een VAN CAMP Leenaerts, Thys, Somers, Van Reet(h), Claes, Amelinckx, Mertens, VERBERT   VERSTAPPEN   DE JONGHE  HEYLEN   ZAEYVOET   DE KEPPER   VAN ELST   STRUYF  PEETERS   BUSSERS   VERBINNEN   MILLARIN  HERMANS   VAN CAMPENHOUT   STEENSLAGERS   WILMS  POELEMANS   GERINGH   STRACKX   VAN DOORSLAER   VAN REETH   DE BRUYN   BOYE  .... laat dan iets weten via ons contactformulier. Elke aanvulling is steeds welkom.

Veel succes en bedankt voor uw bezoek.

Luc Van Camp


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatie



Vandaag in het verleden



Probeer de service vrijblijvend

meer dan 6000 genealogen
gingen u voor!