genealogieonline

Genealogie Van Melzen » Connecties » Scans zoeken » Elisabeth van Amerongen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie Van Melzen met diverse online bronnen voor Elisabeth van Amerongen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aart van der Lee (geboren in 1836), een kind van Hendrik van der Lee en Elisabeth van Amerongen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over N.N. van der Lee (overleden in 1845), een kind van Hendrik van der Lee en Elisabeth van Amerongen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia van der Lee (overleden in 1869), een kind van Hendrik van der Lee en Elisabeth van Amerongen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willemina van der Lee (overleden in 1876), een kind van Hendrik van der Lee en Elisabeth van Amerongen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Erris van der Lee (overleden in 1897), een kind van Hendrik van der Lee en Elisabeth van Amerongen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis van der Lee (overleden in 1919), een kind van Hendrik van der Lee en Elisabeth van Amerongen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gijsbert van der Lee (overleden in 1920), een kind van Hendrik van der Lee en Elisabeth van Amerongen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arie van der Lee (overleden in 1921), een kind van Hendrik van der Lee en Elisabeth van Amerongen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth van der Lee (overleden in 1922), een kind van Hendrik van der Lee en Elisabeth van Amerongen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem van der Lee (overleden in 1923), een kind van Hendrik van der Lee en Elisabeth van Amerongen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Het Utrechts Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Krijntje van der Lee (overleden in 1936), een kind van Hendrik van der Lee en Elisabeth van Amerongen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogie Van Melzen is samengesteld door (neem contact op).