genealogieonline

Stamboom Van Limbeek » Connecties » Scans zoeken » Berendina LINDESCHOT

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Stamboom Van Limbeek met diverse online bronnen voor Berendina LINDESCHOT.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Berendina LINDESCHOT is geboren op 9 mei 1844 te Doesburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Doesburg » Geboorten 1843-1852.

Bekijk suggestie

Johan Georg HIRTH en Berendina LINDESCHOT zijn getrouwd op 8 april 1871 in Doesburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Doesburg » Huwelijksbijlagen 1866-1878.

Bekijk suggestie

Johan Georg HIRTH en Berendina LINDESCHOT zijn getrouwd op 8 april 1871 in Doesburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Doesburg » Huwelijksafkondigingen 1862-1882.

Bekijk suggestie

Johan Georg HIRTH en Berendina LINDESCHOT zijn getrouwd op 8 april 1871 in Doesburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Doesburg » Huwelijksaangiften 1847-1882.

Bekijk suggestie

Johan Georg HIRTH en Berendina LINDESCHOT zijn getrouwd op 8 april 1871 in Doesburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Doesburg » Huwelijken 1870-1874.

Bekijk suggestie

Berendina LINDESCHOT is overleden op 14 december 1911 te Arnhem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Arnhem » Overlijden 1910-1912.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Carl Conrad Hirth (geboren in 1872), een kind van Johan Georg HIRTH en Berendina LINDESCHOT, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harmina Margaretha Hirth (geboren in 1873), een kind van Johan Georg HIRTH en Berendina LINDESCHOT, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk Albartus Hirth (geboren in 1880), een kind van Johan Georg HIRTH en Berendina LINDESCHOT, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Harmina Margaretha Hirth (overleden in 1930), een kind van Johan Georg HIRTH en Berendina LINDESCHOT, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Carl Conrad Hirth (overleden in 1937), een kind van Johan Georg HIRTH en Berendina LINDESCHOT, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirk Albartus Hirth (overleden in 1949), een kind van Johan Georg HIRTH en Berendina LINDESCHOT, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Stamboom Van Limbeek is samengesteld door (neem contact op).