genealogieonline

Stamboom Van Limbeek » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 15:

Gerrit van KALKEN is geboren op 1 juli 1814 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Heintje(Hendrina) van DEIK(DIJK) is overleden op 18 september 1821 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Agnes POST is geboren op 26 september 1822 te Baarn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Baarn » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Arris van den BROEK is geboren op 20 december 1840 te Leusden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Leusden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Arris Hartskamp van den BROEK en Klaartje JANSEN zijn getrouwd op 6 maart 1841 in Leusden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Leusden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hannes(Johannes) van KALKEN is overleden op 7 december 1845 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Arris Hartskamp van den BROEK is overleden op 29 november 1849 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Klaartje JANSEN is overleden op 30 november 1854 te Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Aart Jochem van den AKKER en Arnolda Jacoba POT zijn getrouwd op 11 oktober 1865 in Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Daniel DIJS en Jacoba Christina van den AKKER zijn getrouwd op 17 mei 1894 in Amersfoort. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Amersfoort » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.