genealogieonline

Stamboom Van Limbeek » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 103:

Antje BROUWER is geboren op 1 juli 1823 te Vledder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Vledder » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik Heimen VELDKAMP en Zwaantje LOUIS(LOVIRE) zijn getrouwd op 26 november 1825 in Rolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Rolde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Bernardus van LIMBEEK en Jannetje BEETS zijn getrouwd op 18 november 1826 in Vledder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Vledder » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrika HOEKSTRA is geboren op 10 december 1828 te Vledder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Vledder » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jacobus van LIMBEEK is geboren op 25 juli 1829 te Diever. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Diever » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Arend VELDKAMP is geboren op 25 september 1829 te Rolde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Rolde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Arend Harms HESSEN en Grietje BAKKER zijn getrouwd op 3 mei 1831 in Smilde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Smilde » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hendrik HOEKSTRA is geboren op 22 maart 1832 te Vledder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Vledder » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Pieter Cornelis Gottfriedt ORTLEPP en Jantien ZUID zijn getrouwd op 14 november 1832 in Beilen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Beilen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Henricus van LIMBEEK en Anna Maria BADE(BAADE)(BRADE((BOTE) zijn getrouwd op 31 mei 1836 in Vledder. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Vledder » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.