Genealogie Van Ham » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 271 - 276 van 276:

Lena van HELDEN is overleden op 31 oktober 1946 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Burgerlijke stand van Willemstad.

Bekijk suggestie

Lodewijk WILLEMSTIJN is overleden op 12 mei 1948 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Pieter OOSTENRIJK is overleden op 11 april 1949 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Burgerlijke stand van Willemstad.

Bekijk suggestie

Huibertje KLEINJAN is overleden op 11 mei 1950 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Willem Anthonie RADEMAKERS is overleden op 6 januari 1954 te Klundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Klundert » Burgerlijke stand van Klundert.

Bekijk suggestie

Koendert GREVELING is overleden op 16 mei 1956 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.