genealogieonline

Genealogie van de families Van Elswijck, De Roo, Wilhelm en Wolters » Stamboom van Gerard van ELSWIJCK

Generatie 1

1.

Gerard van ELSWIJCK, is geboren tussen 1475 en 1480. Hij is getrouwd met N.N..

Zij kregen 1 kind:

Gerard is overleden voor 1530.

Generatie 2

2.

Rutger Gerardsz van ELSWIJCK, zoon van Gerard van ELSWIJCK en N.N., is geboren tussen 1500 en 1505. Hij is getrouwd met N.N..

Zij kregen 1 kind:

Rutger Gerardsz is overleden na 1540.

Generatie 3

3.

Willem Rutger~Gerardsz van ELSWIJCK, zoon van Rutger Gerardsz van ELSWIJCK en N.N., is geboren tussen 1535 en 1540. Hij is herbergier en bierbrouwer van beroep. Hij is getrouwd met Jenneken Peter~Pauwels.

Zij kregen 4 kinderen:

Willem Rutger~Gerardsz is overleden voor september 1602.

Generatie 4

4.

Peter Willem~Rutten van ELSWIJCK, zoon van Willem Rutger~Gerardsz van ELSWIJCK en Jenneken Peter~Pauwels, is geboren na 1565. Hij is bierbrouwer van beroep. Hij is getrouwd met Anna Huijbert ROVERS, dochter van Huijbert ROVERS en N.N..

Zij kregen 4 kinderen:

Peter Willem~Rutten is overleden voor 8 mei 1630.

5.

Rutger Willem~Rutten van ELSWIJCK, zoon van Willem Rutger~Gerardsz van ELSWIJCK en Jenneken Peter~Pauwels, is geboren rond 1565. Hij is bierbrouwer van beroep. Hij is getrouwd met Lamberta Wynant~Jan SUYSKENS, dochter van Wijnand Joannes SUYSKENS en Elisabeth Adriaans SCHEENKENS. Lamberta Wynant~Jan is overleden voor 28 juni 1625.

Zij kregen 4 kinderen:

Rutger Willem~Rutten is overleden rond 30 maart 1625.

6.

Judith Willem~Rutten van ELSWIJCK, dochter van Willem Rutger~Gerardsz van ELSWIJCK en Jenneken Peter~Pauwels. Zij is getrouwd met Marten Arien~Wllemsen.

Zij kregen 1 kind:

Judith Willem~Rutten is overleden voor 1 oktober 1639.

7.

Jenneken Willem~Rutten van ELSWIJCK, dochter van Willem Rutger~Gerardsz van ELSWIJCK en Jenneken Peter~Pauwels. Zij is getrouwd met Aert Jans van GOCH, zoon van Jan van GOCH en N.N.. Aert Jans is overleden voor 22 mei 1637. Jenneken Willem~Rutten is overleden voor 21 februari 1607.

Generatie 5

8.

Nicolaes Petri~Wilhelmi van ELSWIJCK, zoon van Peter Willem~Rutten van ELSWIJCK en Anna Huijbert ROVERS. Hij is getrouwd met Anneken.

9.

Hubertus Petri~Wilhelmi van ELSWIJCK, zoon van Peter Willem~Rutten van ELSWIJCK en Anna Huijbert ROVERS. Hij is getrouwd met Mechtilda Arnoldi, dochter van Arnoldus Petri~Gijsberti en N.N.. Mechtilda Arnoldi is overleden voor mei 1638.

Zij kregen 2 kinderen:

Hubertus Petri~Wilhelmi is overleden voor 31 oktober 1669.

10.

Anneken Petri~Wilhelmi van ELSWIJCK, dochter van Peter Willem~Rutten van ELSWIJCK en Anna Huijbert ROVERS. Zij is getrouwd met Claes Willems.

11.

Gerardus Petri~Wilhelmi van ELSWIJCK, zoon van Peter Willem~Rutten van ELSWIJCK en Anna Huijbert ROVERS, is gedoopt op 7 december 1589 in Heeswijk, Noord-Brabant, Nederland. Hij is getrouwd met Jacoba Heijmerici.

Zij kregen 2 kinderen:

12.

Gerardus Rutgeri van ELSWIJCK, zoon van Rutger Willem~Rutten van ELSWIJCK en Lamberta Wynant~Jan SUYSKENS, is geboren 1594. Hij is getrouwd (1) met Henrica Melchior~Goyaerts HANEGRAEFF, dochter van Melchior Goyaerts HANEGRAEFF en Johanna Hendrik~Peters. Zij, is gedoopt op 8 april 1602 in Heeswijk, Noord-Brabant, Nederland. Zij is zonder beroep van beroep. Henrica Melchior~Goyaerts is overleden en is begraven op 30 september 1625 in Dinther, Noord-Brabant, Nederland.

Zij kregen 1 kind:

Hij is getrouwd (2) met Jacoba Gijsberts.

Zij kregen 4 kinderen:

Gerardus Rutgeri is overleden voor 8 mei 1659.

13.

Leonardus Rutgeri van ELSWiJCK, zoon van Rutger Willem~Rutten van ELSWIJCK en Lamberta Wynant~Jan SUYSKENS, is geboren 1600. Hij is herbergier en bierbrouwer van beroep. Hij is getrouwd met Maria Jan~Jacob~Daniels, dochter van Jan Jacob Daniels en Lijsken.

Zij kregen 7 kinderen:

Leonardus Rutgeri is overleden voor 1663.

14.

Sophia Rutgeri van ELSWIJCK, dochter van Rutger Willem~Rutten van ELSWIJCK en Lamberta Wynant~Jan SUYSKENS. Zij is getrouwd (1) met Jan Peter~Janssen.

Zij kregen 3 kinderen:

Zij is getrouwd (2) met Ambrosius Niclaessen~Huijgens van BERCKEL, zoon van Nicolaes Huijgens van BERCKEL en N.N.. Hij is geboren rond 1602. Ambrosius Niclaessen~Huijgens is overleden na 1 november 1675.

15.

Willemken Rutgeri van ELSWIJCK, dochter van Rutger Willem~Rutten van ELSWIJCK en Lamberta Wynant~Jan SUYSKENS. Zij is getrouwd met Joannes Walteri, zoon van Wouter Joosten en Dingna. Joannes Walteri is overleden voor december 1652.

Zij kregen 3 kinderen:

Willemken Rutgeri is overleden rond 20 maart 1676 in Dinther, Noord-Brabant, Nederland.

16.

Jenneken Marten~Adriaen~Willems, dochter van Marten Arien~Wllemsen en Judith Willem~Rutten van ELSWIJCK. Zij is getrouwd met Ambrosius Niclaessen~Huijgens van BERCKEL, zoon van Nicolaes Huijgens van BERCKEL en N.N.. Hij is geboren rond 1602. Ambrosius Niclaessen~Huijgens is overleden na 1 november 1675.

Generatie 6

17.

Johannes Huberti van ELSWIJCK, zoon van Hubertus Petri~Wilhelmi van ELSWIJCK en Mechtilda Arnoldi, is gedoopt op 22 mei 1631 in Dinther, Noord-Brabant, Nederland. Hij is getrouwd met Mechtilda Gerardi~Petri.

Zij kregen 1 kind:

18.

Anna Huberti van ELSWIJCK, dochter van Hubertus Petri~Wilhelmi van ELSWIJCK en Mechtilda Arnoldi, is gedoopt op 25 juni 1634 in Dinther, Noord-Brabant, Nederland. Zij is getrouwd met Henrick Laureijnsen.

19.

Martinus Gerardi~Petri van ELSWIJCK, zoon van Gerardus Petri~Wilhelmi van ELSWIJCK en Jacoba Heijmerici, is gedoopt op 29 maart 1626 in Dinther, Noord-Brabant, Nederland. Hij is getrouwd met Maria.

Zij kregen 4 kinderen:

20.

Daniël Gerardi~Petri van ELSWIJCK, zoon van Gerardus Petri~Wilhelmi van ELSWIJCK en Jacoba Heijmerici, is gedoopt op 8 augustus 1627 in Dinther, Noord-Brabant, Nederland. Hij is getrouwd met Anneken Gijsberts, dochter van Gijsbertus Janssen en Mechteld MORRE.

Zij kregen 1 kind:

Daniël Gerardi~Petri is overleden voor 24 mei 1667.

21.

Lambertus Gerardi van ELSWIJCK, zoon van Gerardus Rutgeri van ELSWIJCK en Henrica Melchior~Goyaerts HANEGRAEFF, is gedoopt op 2 maart 1625 in Dinther, Noord-Brabant, Nederland. Hij is herbergier en bierbrouwer van beroep. Hij is getrouwd op 8 maart 1656 in Dinther, Noord-Brabant, Nederland met Joanna Joannis~Arnoldi van GOCH, dochter van Joannes Arnoldi van GOCH en Joanna Cornelii VERCUIJLEN. Zij, is gedoopt op 4 oktober 1626 in Dinther, Noord-Brabant, Nederland. Zij is herbergierster van beroep. Joanna Joannis~Arnoldi is overleden voor 14 december 1700.

Zij kregen 7 kinderen:

Lambertus Gerardi is overleden op 10 augustus 1677 in Dinther, Noord-Brabant, Nederland.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC