genealogieonline

Genealogie Van Doormalen » Connecties » Scans zoeken » Wilhelmus Hubertus Cornelissen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie Van Doormalen met diverse online bronnen voor Wilhelmus Hubertus Cornelissen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Wilhelmus Hubertus Cornelissen is geboren op 6 januari 1841 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » Geboorten 1841.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Hubertus Cornelissen en Cornelia van Strien zijn getrouwd op 1 mei 1867 in Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » Huwelijksbijlagen 1867.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Hubertus Cornelissen en Cornelia van Strien zijn getrouwd op 1 mei 1867 in Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » Huwelijken 1867.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Hubertus Cornelissen is overleden op 24 april 1901 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » Overlijden 1901-1902.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Hubertus Cornelissen is geboren op 6 januari 1841 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Hubertus Cornelissen en Cornelia van Strien zijn getrouwd op 1 mei 1867 in Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Hubertus Cornelissen is overleden op 24 april 1901 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogie Van Doormalen is samengesteld door (neem contact op).