genealogieonline

Genealogie Van Doormalen » Connecties » Scans zoeken » Adriaan van de Langerijt

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie Van Doormalen met diverse online bronnen voor Adriaan van de Langerijt.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Adriaan van de Langerijt is geboren op 15 maart 1796 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » Klapper op dopen 1727-1810 / Rooms Katholieke.

Bekijk suggestie

Adriaan van de Langerijt is geboren op 15 maart 1796 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » Dopen 1741-1810 / Rooms Katholieke.

Bekijk suggestie

Adriaan van de Langerijt is geboren op 15 maart 1796 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » Klapper op dopen 1633-1810 Klapper, Trouwen 1649-1734 / Nederlands Hervormde.

Bekijk suggestie

Adriaan van de Langerijt is geboren op 15 maart 1796 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » Dopen 1633-1810 Trouwen, Begraven 1633-1734 / Nederlands Hervormde.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Maria van de Langerijt (geboren in 1834), een kind van Adriaan van de Langerijt en Hubertina Moonen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonia Maria van de Langerijt (geboren in 1836), een kind van Adriaan van de Langerijt en Hubertina Moonen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Engelbert Lambertus van de Langerijt (geboren in 1838), een kind van Adriaan van de Langerijt en Hubertina Moonen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonie van de Langerijt (geboren in 1840), een kind van Adriaan van de Langerijt en Hubertina Moonen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan van de Langerijt (geboren in 1841), een kind van Adriaan van de Langerijt en Hubertina Moonen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonie van de Langerijt (overleden in 1842), een kind van Adriaan van de Langerijt en Hubertina Moonen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Antonie van de Langerijt (geboren in 1843), een kind van Adriaan van de Langerijt en Hubertina Moonen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over doodgeboren kind van de Langerijt (overleden in 1845), een kind van Adriaan van de Langerijt en Hubertina Moonen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Franciscus van de Langerijt (geboren in 1846), een kind van Adriaan van de Langerijt en Hubertina Moonen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Cornelis van de Langerijt (geboren in 1850), een kind van Adriaan van de Langerijt en Hubertina Moonen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Maria van de Langerijt (overleden in 1897), een kind van Adriaan van de Langerijt en Hubertina Moonen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Engelbert Lambertus van de Langerijt (overleden in 1922), een kind van Adriaan van de Langerijt en Hubertina Moonen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Cornelis van de Langerijt (overleden in 1923), een kind van Adriaan van de Langerijt en Hubertina Moonen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Adriaan van de Langerijt is geboren op 15 maart 1796 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » 11 doopboek 1775-1810 (RK).

Bekijk suggestie

Adriaan van de Langerijt is geboren op 15 maart 1796 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » 14 doopboek 1734-1810 (Nederduits gereformeerd).

Bekijk suggestie

Adriaan van de Langerijt is overleden op 25 maart 1885 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogie Van Doormalen is samengesteld door (neem contact op).