genealogieonline

Genealogie Van Doormalen » Connecties » Scans zoeken » Catharina Ketelaars

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie Van Doormalen met diverse online bronnen voor Catharina Ketelaars.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Catharina Ketelaars is geboren op 22 september 1875 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » Geboorten 1875.

Bekijk suggestie

Johannes Cornelis van Berkel en Catharina Ketelaars zijn getrouwd op 27 september 1899 in Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » Huwelijksbijlagen 1899-1901.

Bekijk suggestie

Johannes Cornelis van Berkel en Catharina Ketelaars zijn getrouwd op 27 september 1899 in Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » Huwelijksbijlagen 1899.

Bekijk suggestie

Johannes Cornelis van Berkel en Catharina Ketelaars zijn getrouwd op 27 september 1899 in Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » Huwelijken 1898-1900.

Bekijk suggestie

Catharina Ketelaars is overleden op 10 februari 1902 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » Overlijden 1901-1902.

Bekijk suggestie

Catharina Ketelaars is geboren op 22 september 1875 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » geboortenregisters.

Bekijk suggestie

Johannes Cornelis van Berkel en Catharina Ketelaars zijn getrouwd op 27 september 1899 in Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » huwelijksregisters.

Bekijk suggestie

Catharina Ketelaars is overleden op 10 februari 1902 te Tilburg. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Tilburg » overlijdensregisters.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogie Van Doormalen is samengesteld door (neem contact op).