genealogieonline

Genealogie Van Doormalen » Connecties » Scans zoeken » Cornelius Wilhelminus Maria Cornelissen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie Van Doormalen met diverse online bronnen voor Cornelius Wilhelminus Maria Cornelissen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Cornelius Wilhelminus Maria Cornelissen is geboren op 6 december 1899 te Loon op Zand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Loon op Zand » Geboorten 1883-1902.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Carolus Wilhelmus Heinrich Maria Cornelissen (overleden in 1933), een kind van Cornelius Wilhelminus Maria Cornelissen en Anna Katharina Reier, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus Cornelius Heinrich Maria Cornelissen (overleden in 1933), een kind van Cornelius Wilhelminus Maria Cornelissen en Anna Katharina Reier, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Carolus Wilhelmus Heinrich Maria Cornelissen (overleden in 1933), een kind van Cornelius Wilhelminus Maria Cornelissen en Anna Katharina Reier, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus Cornelius Heinrich Maria Cornelissen (overleden in 1933), een kind van Cornelius Wilhelminus Maria Cornelissen en Anna Katharina Reier, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Cornelius Wilhelminus Maria Cornelissen is geboren op 6 december 1899 te Loon op Zand. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Loon op Zand » geboortenregisters.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogie Van Doormalen is samengesteld door (neem contact op).