genealogieonline

Genealogie Van Dommelen

Foto van Joop van Dommelen

De publicatie Genealogie Van Dommelen is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 1.329 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 2 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Rond 1980 begon ik archieven af te struinen, op zoek naar de opa's en oma's van mijn opa's en oma's, met een onoverzichtelijke stapel mappen met notities, kwartierstaten, parentelen en slechte kopieën tot gevolg. 

Nu ik zelf ook opa ben en het digitale tijdperk veel mogelijkheden biedt is de oogst van toen via Aldfaer toegankelijk gemaakt. Van wat ontbrak of niet (niet helemaal) klopte kon veel op het web worden nagezocht, desondanks is veel nog niet helemaal zeker of compleet - maar daar wordt aan gewerkt.

De oorspronkelijke families Van Dommelen, Bonten, Van der Hoorn en Van Halderen kregen heel veel aanverwanten en soms ook verhalen of feiten, maar het kan nóg completer: dus opmerkingen en / of aanvullingen blijven welkom.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!