genealogieonline

Genealogie Van den Bos (1)

Foto van Arie van den Bos

De publicatie Genealogie Van den Bos (1) is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 21.835 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 4.149 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Dit bestand omvat nagenoeg alle "van den Bossen" (DTB en BS) in het Westland en bovendien een groot aantal andere "van den Bossen" (o.a. uit Zwolle, Rotterdam en Haarlem), samen meer dan 25000 .
Nakomelingen van Maritge Pieters uit haar beide huwelijken met
1 Pieter Willems van den Bos ( ca 1545) en met
2 Boon Dircksz van den Bos (ca 1565)

De beide genealogieen van den Bos (1) en (2) zijn hierin samengevoegd

De Genealogie van den Bos (2) was daarmee overbodig geworden en is verwijderd.

Aangezien ik zelf ook probeer mijn gegevens zoveel mogelijk van bronnen te voorzien, vind ik het prettig als bij verder gebruik van mijn gegevens de bronnen eveneens vermeld worden.
/>

Bijgewerkt op 05.12.2018
Voortschrijdend inzicht voert ook in dit bestand tot correcties t.o.v. de vorige versie, die helaas niet alle aangegeven kunnen worden. Bij interesse aan gegevens van personen, die niet gepubliceerd konden worden, graag even kontakt opnemen.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden


Andere publicaties van Arie van den Bos
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!