Genealogie van A.P. van den Hurk

Foto van Nol (A.P.) van den Hurk

De publicatie Genealogie van A.P. van den Hurk is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 2.146 personen. Vanwege privacy zijn 232 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Mijn stamboom bestaat voornamelijk uit rechte lijnen "naar achteren" , hoewel ik bij sommige voorouders ook de zijlijnen vastgelegd heb. De start was een "kwartierstaat"  van mijn vader, zoals die in het begion van WOII  (1941 e.v.) door alle ambtenaren moest worden ingeleverd.  Daarna volgde veel bezoeken aan de diverse proviciële archieven, lidmaatschap van My Heritage en Ancestry en de laatste tijd beperk ik mij tot wat ik op internet kan vinden. Daar waar ik zelf geen bevestiging heb in de vorm van officiele acten, geef ik als bron My Heritage of Ancestry op.

Mijn eigen bestand houd ik bij in "Reunion" een prograam dat in principe wrd ontwikkeltd voor de Apple Macintosh ccomputer


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!