Genealogie Trimp

Foto van Jan Ploegman
De publicatie Genealogie Trimp is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.142 personen. Vanwege privacy zijn 3 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 26 mei 2023.


Beschrijving van zo veel mogelijk Trimp families met als oorsprong o.a. Sluipwijk, Hekendorp, Waddinxveen ,Boskoop en Rotterdam. De belangrijkste stamvader is: Pieter Trimp, geb. rond 1625 in Sluipwijk. Enkele foto's en een aantal beschreven personen is afkomstig van Fokke Zwaan.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Jan Ploegman

Bekijk de complete lijst van genealogische publicaties van Jan Ploegman

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!