Genealogie Tönis, ten Vergert, Leferink op Reinink en Welman » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 77:

Christina Piepers is overleden op 17 juni 1836 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Gerritjen ten Holder is overleden op 19 februari 1837 te Wisch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wisch » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Janna Hoitink is overleden op 25 februari 1837 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Johannes Wilhelmus Konings is geboren op 1 mei 1837 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Janna Assink is overleden op 7 augustus 1838 te Neede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Neede » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Grada Barendunck is geboren op 25 mei 1839 te Aalten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalten » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Gerrit Jan Nienhuis en Wilhelmina Esselink zijn getrouwd op 25 mei 1839 in Neede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Neede » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Anton Nienhuis is geboren op 20 maart 1840 te Neede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Neede » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Zusanna Scholten is overleden op 11 september 1841 te Neede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Neede » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Derk Jan Roes is overleden op 6 oktober 1843 te Wisch. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wisch » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.