Genealogie van Teunis Oostenbroek

Foto van Aat Oosterbroek

De publicatie Genealogie van Teunis Oostenbroek is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 145 personen. Vanwege privacy zijn 85 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


De familie Oostenbroek heeft een kleine omvang (in 2007 telde zij in Nederland 41 personen hoofdzakelijk in West-Nederland). De oudste generaties waren afkomstig uit de Purmer en vervolgens uit Edam. Vandaar verhuisde een persoon naar Zaandam; zijn nageslacht is niet uitputtend onderzocht. Een ander vestigde zich in Haarlem. Diens talrijke nageslacht trok o.a. naar het voormalige Nederlands Indië en naar Frankrijk. In de oudere generaties wordt de naam soms ook geschreven als Oosterbroek, verwantschap met andere families Oosterbroek is echter niet gebleken.
Met dank aan Paulette Oostenbroek in Parijs. N.B.: Verscheidene vermeldingen van de naam Oostenbroek in Genlias zijn verschrijvingen van de naam Oosterbroek, hetzij (zelden) in de akte zelf, hetzij bij het transcriberen.

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!