Genealogie Spaan » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 50:

Aldert Michielsz de Wit is geboren op 20 februari 1757 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Arent Ariens Bent is overleden op 24 februari 1758 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Impost op begraven.

Bekijk suggestie

Arent Ariens Bent is overleden op 24 februari 1758 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Teunis Soutendijk is geboren op 18 juni 1758 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Gerrit Wesselsz Wiggelaar en Antje Poulus de Wolff zijn getrouwd op 27 januari 1759 in Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Huwelijksafkondigingen.

Bekijk suggestie

Pieter Michielsz de Wit en Magdaleentje Cornelis de Beer zijn getrouwd op 24 november 1759 in Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Huwelijksafkondigingen.

Bekijk suggestie

Meijnoutje de Wit is geboren op 14 augustus 1768 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Michiel Pieterz de Wit is overleden op 3 januari 1769 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Impost op begraven.

Bekijk suggestie

Michiel Pieterz de Wit is overleden op 3 januari 1769 te Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Jan Lourensz Flart en Trijntje Soutendijk zijn getrouwd op 26 september 1770 in Hoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Hoorn » Huwelijksafkondigingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.