genealogieonline

Genealogie Schoots » Connecties » Scans zoeken » Daniel van Achteren

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie Schoots met diverse online bronnen voor Daniel van Achteren.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Daniel van Achteren is geboren op 29 mei 1909 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Daniel van Achteren en Anna Maria Schoots zijn getrouwd op 15 april 1931 in Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Huwelijkse bijlagen (BS).

Bekijk suggestie

Daniel van Achteren is overleden op 27 december 1959 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Overlijdensakten (BS).

Bekijk suggestie

Daniel van Achteren is geboren op 29 mei 1909 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Dopen, Trouwen, Lidmaten 1604-1909 Index, Dopen, Trouwen, Lidmaten 1604-1909 / Evangelisch Luthers.

Bekijk suggestie

Daniel van Achteren is geboren op 29 mei 1909 te Rotterdam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rotterdam » Dopen 1905-1909 / Nederlands Hervormd.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogie Schoots is samengesteld door Corry Schoots (neem contact op).