Genealogie Roording/Willemsen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 80:

Gerardus Bolder is geboren op 28 maart 1861 te Didam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Didam » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Johannes Jansen is geboren op 24 februari 1862 te Wehl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wehl » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Johannes Hendrikus Roording is geboren op 19 februari 1865 te Wehl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wehl » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Hendrina Antonia Roording is overleden op 2 januari 1866 te Wehl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wehl » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Johannes Hendrikus Roording is overleden op 3 januari 1866 te Wehl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wehl » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Johannes (Jan) Plijner is overleden op 29 januari 1866 te Wehl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wehl » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Hendriksen en Maria Teunissen zijn getrouwd op 3 mei 1867 in Wehl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wehl » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Hendrika Johanna Roording is geboren op 27 mei 1869 te Wehl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wehl » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Hendrikus Wilhelmus Stokvis en Alberta Antonia Hendrina Plijner zijn getrouwd op 21 februari 1870 in Wehl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wehl » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Gerhard Roording is overleden op 23 mei 1871 te Wehl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Wehl » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.