genealogieonline

Genealogie Post-Oost » Connecties » Scans zoeken » Abraham Scherpenisse

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie Post-Oost met diverse online bronnen voor Abraham Scherpenisse.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Abraham Scherpenisse en Willemina Jacoba Rinkelaar zijn getrouwd op 19 juli 1822 in Sint Maartensdijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint Maartensdijk » Huwelijksbijlagen 1820-1822.

Bekijk suggestie

Abraham Scherpenisse en Willemina Jacoba Rinkelaar zijn getrouwd op 19 juli 1822 in Sint Maartensdijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint Maartensdijk » Huwelijksaangiften 1838-1842 Huwelijksafkondigingen 1811-1842.

Bekijk suggestie

Abraham Scherpenisse en Willemina Jacoba Rinkelaar zijn getrouwd op 19 juli 1822 in Sint Maartensdijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint Maartensdijk » Huwelijken 1811-1826.

Bekijk suggestie

Abraham Scherpenisse is overleden op 25 juli 1858 te Sint Maartensdijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint Maartensdijk » Overlijden 1843-1867.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Scherpenisse (geboren in 1823), een kind van Abraham Scherpenisse en Willemina Jacoba Rinkelaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltje Scherpenisse (geboren in 1826), een kind van Abraham Scherpenisse en Willemina Jacoba Rinkelaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Scherpenisse (geboren in 1828), een kind van Abraham Scherpenisse en Willemina Jacoba Rinkelaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Scherpenisse (geboren in 1832), een kind van Abraham Scherpenisse en Willemina Jacoba Rinkelaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltje Scherpenisse (geboren in 1835), een kind van Abraham Scherpenisse en Willemina Jacoba Rinkelaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieternella Jacoba Scherpenisse (geboren in 1838), een kind van Abraham Scherpenisse en Willemina Jacoba Rinkelaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieternella Scherpenisse (overleden in 1839), een kind van Abraham Scherpenisse en Willemina Jacoba Rinkelaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marinus Scherpenisse (geboren in 1842), een kind van Abraham Scherpenisse en Willemina Jacoba Rinkelaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Neeltje Scherpenisse (overleden in 1901), een kind van Abraham Scherpenisse en Willemina Jacoba Rinkelaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Scherpenisse (overleden in 1916), een kind van Abraham Scherpenisse en Willemina Jacoba Rinkelaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Scherpenisse (overleden in 1916), een kind van Abraham Scherpenisse en Willemina Jacoba Rinkelaar, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Abraham Scherpenisse is geboren op 26 januari 1795 te Sint Maartensdijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint Maartensdijk » Doop, trouw en begraafboeken van Oud-Vossemeer, Poortvliet, Scherpenisse, Sint Philipsland, Sint-Annaland, Sint Maartensdijk, Stavenisse en Tholen, uittreksel De Vos.

Bekijk suggestie

Abraham Scherpenisse is geboren op 26 januari 1795 te Sint Maartensdijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint Maartensdijk » Doopboeken NH kerk Scherpenisse, Sint-Maartensdijk en Sint Philipsland, diverse aantekeningen.

Bekijk suggestie

Abraham Scherpenisse is geboren op 26 januari 1795 te Sint Maartensdijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint Maartensdijk » Doopboek NH kerk, uittreksel CBG.

Bekijk suggestie

Abraham Scherpenisse is geboren op 26 januari 1795 te Sint Maartensdijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint Maartensdijk » Doop- en trouwboeken NH kerk Oud-Vossemeer, Scherpenisse en Sint-Maartensdijk, uittreksel Hollestelle.

Bekijk suggestie

Abraham Scherpenisse en Willemina Jacoba Rinkelaar zijn getrouwd op 19 juli 1822 in Sint Maartensdijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint Maartensdijk » Doop, trouw en begraafboeken van Oud-Vossemeer, Poortvliet, Scherpenisse, Sint Philipsland, Sint-Annaland, Sint Maartensdijk, Stavenisse en Tholen, uittreksel De Vos.

Bekijk suggestie

Abraham Scherpenisse en Willemina Jacoba Rinkelaar zijn getrouwd op 19 juli 1822 in Sint Maartensdijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint Maartensdijk » Burgerlijke Stand Zeeland (1796) 1811-1980.

Bekijk suggestie

Abraham Scherpenisse is overleden op 25 juli 1858 te Sint Maartensdijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zeeland » Sint Maartensdijk » Burgerlijke Stand Zeeland (1796) 1811-1980.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogie Post-Oost is samengesteld door (neem contact op).