genealogieonline

Genealogie Peter en Ineke van den Berg » Connecties » Scans zoeken » Franciscus Sassen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie Peter en Ineke van den Berg met diverse online bronnen voor Franciscus Sassen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Franciscus Sassen is geboren op 24 februari 1857 te Mijdrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Mijdrecht » Geboorten 1843-1862.

Bekijk suggestie

Franciscus Sassen en Margaretha de Ruiter zijn getrouwd op 2 april 1880 in Mijdrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Mijdrecht » Huwelijksbijlagen 1873-1882.

Bekijk suggestie

Franciscus Sassen en Margaretha de Ruiter zijn getrouwd op 2 april 1880 in Mijdrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Mijdrecht » Huwelijksaangiften, huwelijksafkondigingen 1843-1882.

Bekijk suggestie

Franciscus Sassen en Margaretha de Ruiter zijn getrouwd op 2 april 1880 in Mijdrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Mijdrecht » Huwelijken 1843-1882.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over een levenloos kind van het mannelijk geslacht Sassen (overleden in 1888), een kind van Franciscus Sassen en Margaretha de Ruiter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie