genealogieonline

Genealogie Pach

Foto van Manja Pach

De publicatie Genealogie Pach is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 793 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 162 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Deze genealogische verzameling met data over de afstammelingen van Salomon Samuel Pach (ca.1700 Hessen Kassel, overleden te Amsterdam) is in hoofdzaak gebaseerd op het onderzoek van Loek Pach. Hij overleed op 15 juli 2014. Op verzoek van zijn weduwe heb ik de door hem verzamelde gegevens, aangevuld met mijn eigen onderzoek, verder bewerkt. Met hulp van Aat Oosterbroek (vader van Hilde Pach) zijn alle gegevens nu in Aldfaer ondergebracht.

Natuurlijk is het niet "klaar", maar ik denk dat er voor andere onderzoekers voldoende gegevens in te vinden zijn waarmee zij hun onderzoek kunnen aanvullen. Ik hoop dat ik ook reacties ontvang om het geheel nog verder uit te werken.

Deventer, 28 febr.2017


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verledenProbeer de service vrijblijvend

meer dan 6000 genealogen
gingen u voor!