Genealogie Onvlee Fransbergen Rebel » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 135:

Trijntje Broers Meijer is overleden op 28 april 1839 te Tytsjerksteradiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tytsjerksteradiel » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Johannes Sjuks Fransberg is geboren op 12 juli 1839 te Tytsjerksteradiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Tytsjerksteradiel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Jacob Heijtlager en Diederica Schipper zijn getrouwd op 26 april 1840 in Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Taetske Miedema is geboren op 24 december 1840 te Leeuwarderadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Leeuwarderadeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Neeltje Geertsen is overleden op 18 februari 1842 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Jentje Lieuwes Tamminga en Trijntje Jacobs Cuperus zijn getrouwd op 17 mei 1843 in Menaldumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Menaldumadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Hendrik Sipkes Fransbergen en Sjoerdtje Jacobs Cuperus zijn getrouwd op 27 november 1844 in Menaldumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Menaldumadeel » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Sipke Fransbergen is geboren op 8 februari 1845 te Menaldumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Menaldumadeel » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Dirk van der Heide is geboren op 3 oktober 1845 te Sloten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sloten » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Pieter Andries Hofstra is overleden op 22 september 1846 te Menaldumadeel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Menaldumadeel » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.