genealogieonline

Genealogie Nolf » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 48:

Philip de Vries en Saartje Simons zijn getrouwd op 11 juni 1812 in Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johannes Georgius Hornmeijer is overleden op 16 september 1819 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Reina Hornmeijer is geboren op 16 april 1822 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Christiaan Hornmeijer is overleden op 11 april 1823 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Deelman is geboren op 25 februari 1840 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Lukas Renkema is geboren op 6 mei 1840 te Marum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Marum » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Wilhelm Christiaan Hornmeijer is geboren op 27 november 1846 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Wilhelm Christiaan Hornmeijer is overleden op 6 december 1846 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Christiaan Kaiser is geboren op 10 juli 1848 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gottfried Willem Kaiser en Reina Hornmeijer zijn getrouwd op 3 december 1848 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.