genealogieonline

Genealogie Mollaert » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 98:

Roger Teo Mollaert en Nathalie Ludovica Ghysens zijn getrouwd op 4 september 1879 in Erembodegem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Oost-Vlaanderen (BE) » Erembodegem » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Franciscus* Mollaert (°Vertongen) is overleden op 6 november 1879 te Erembodegem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Oost-Vlaanderen (BE) » Erembodegem » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jean-Louis Mollaert is overleden op 25 december 1879 te Erembodegem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Oost-Vlaanderen (BE) » Erembodegem » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jean Louis* Mollaert is overleden op 25 december 1879 te Erembodegem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Oost-Vlaanderen (BE) » Erembodegem » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Sophie Marie Mollaert is geboren op 7 november 1880 te Erembodegem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Oost-Vlaanderen (BE) » Erembodegem » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Leopold Marien Mollaert is geboren op 21 januari 1881 te Erembodegem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Oost-Vlaanderen (BE) » Erembodegem » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Amelia ongehuwd Mollaert is overleden op 4 maart 1881 te Erembodegem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Oost-Vlaanderen (BE) » Erembodegem » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Maria Sophia Clothidus Cooreman is overleden op 6 september 1881 te Moorsel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Oost-Vlaanderen (BE) » Moorsel » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Sophia Mollaert is overleden op 23 december 1881 te Erembodegem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Oost-Vlaanderen (BE) » Erembodegem » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Joanna Petronella* Plas is overleden op 2 februari 1882 te Baardegem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Oost-Vlaanderen (BE) » Baardegem » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.