genealogieonline

Genealogie Mees » Connecties » Scans zoeken » Abraham Bredius Boonen

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie Mees met diverse online bronnen voor Abraham Bredius Boonen.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Regionaal Archief Nijmegen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodora Eva Cornelia Boonen (geboren in 1768), een kind van Abraham Bredius Boonen en Sara Maria du Sart, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Nijmegen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria Boonen V.D.M. (geboren in 1771), een kind van Abraham Bredius Boonen en Sara Maria du Sart, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Nijmegen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Richard Boonen (geboren in 1774), een kind van Abraham Bredius Boonen en Sara Maria du Sart, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrik Richard Boonen (overleden in 1851), een kind van Abraham Bredius Boonen en Sara Maria du Sart, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogie Mees is samengesteld door (neem contact op).