genealogieonline

Genealogie Mees » Connecties » Scans zoeken » Arie Cornelis Olieroock

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie Mees met diverse online bronnen voor Arie Cornelis Olieroock.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Hendrika Olieroock (geboren in 1885), een kind van Arie Cornelis Olieroock en Adriana van Rijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Henderika Olieroock (geboren in 1887), een kind van Arie Cornelis Olieroock en Adriana van Rijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nicolaas Johannes Olieroock (geboren in 1889), een kind van Arie Cornelis Olieroock en Adriana van Rijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendricus Franciscus Olieroock (geboren in 1891), een kind van Arie Cornelis Olieroock en Adriana van Rijn, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogie Mees is samengesteld door (neem contact op).