genealogieonline

Genealogie N.P. Mantel » Connecties » Scans zoeken » Maria Velsink

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie N.P. Mantel met diverse online bronnen voor Maria Velsink.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Egbert Brouwer (geboren in 1852), een kind van Geert Brouwer en Maria Velsink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje Brouwer (geboren in 1854), een kind van Geert Brouwer en Maria Velsink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Brouwer (geboren in 1856), een kind van Geert Brouwer en Maria Velsink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Diena Brouwer (geboren in 1860), een kind van Geert Brouwer en Maria Velsink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Brouwer (geboren in 1863), een kind van Geert Brouwer en Maria Velsink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Luite Brouwer (geboren in 1868), een kind van Geert Brouwer en Maria Velsink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika Brouwer (overleden in 1871), een kind van Geert Brouwer en Maria Velsink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Derkje Brouwer (geboren in 1874), een kind van Geert Brouwer en Maria Velsink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Brouwer (overleden in 1878), een kind van Geert Brouwer en Maria Velsink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrika Brouwer (overleden in 1940), een kind van Geert Brouwer en Maria Velsink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Luite Brouwer (overleden in 1941), een kind van Geert Brouwer en Maria Velsink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Derkje Brouwer (overleden in 1952), een kind van Geert Brouwer en Maria Velsink, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogie N.P. Mantel is samengesteld door (neem contact op).