genealogieonline

Genealogie N.P. Mantel » Connecties » Scans zoeken » Thomas van Rooij

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie N.P. Mantel met diverse online bronnen voor Thomas van Rooij.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Thomas van Rooij (overleden in 1874), een kind van Thomas van Rooij en Willempje Beek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Mijntje van Rooij (overleden in 1875), een kind van Thomas van Rooij en Willempje Beek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leentje van Rooij (overleden in 1876), een kind van Thomas van Rooij en Willempje Beek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes van Rooij (overleden in 1876), een kind van Thomas van Rooij en Willempje Beek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes van Rooij (overleden in 1878), een kind van Thomas van Rooij en Willempje Beek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Martinus van Rooij (overleden in 1881), een kind van Thomas van Rooij en Willempje Beek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Meintje van Rooij (overleden in 1883), een kind van Thomas van Rooij en Willempje Beek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Thomas van Rooij (overleden in 1887), een kind van Thomas van Rooij en Willempje Beek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna van Rooij (overleden in 1890), een kind van Thomas van Rooij en Willempje Beek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Frans van Rooij (overleden in 1947), een kind van Thomas van Rooij en Willempje Beek, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogie N.P. Mantel is samengesteld door (neem contact op).