genealogieonline

Genealogie N.P. Mantel » Connecties » Scans zoeken » Jan Maurits de Koning

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie N.P. Mantel met diverse online bronnen voor Jan Maurits de Koning.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth de Koning (geboren in 1868), een kind van Jan Maurits de Koning en Catharina Mugge, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Hendrik de Koning (geboren in 1870), een kind van Jan Maurits de Koning en Catharina Mugge, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Maurits de Koning (geboren in 1872), een kind van Jan Maurits de Koning en Catharina Mugge, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arie de Koning (geboren in 1874), een kind van Jan Maurits de Koning en Catharina Mugge, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Herman Hendrik de Koning (geboren in 1876), een kind van Jan Maurits de Koning en Catharina Mugge, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Herman Hendrik de Koning (overleden in 1877), een kind van Jan Maurits de Koning en Catharina Mugge, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Herman Hendrik de Koning (geboren in 1878), een kind van Jan Maurits de Koning en Catharina Mugge, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gijsbert de Koning (geboren in 1881), een kind van Jan Maurits de Koning en Catharina Mugge, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharinus de Koning (geboren in 1883), een kind van Jan Maurits de Koning en Catharina Mugge, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba de Koning (geboren in 1886), een kind van Jan Maurits de Koning en Catharina Mugge, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba de Koning (overleden in 1888), een kind van Jan Maurits de Koning en Catharina Mugge, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus de Koning (geboren in 1889), een kind van Jan Maurits de Koning en Catharina Mugge, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob de Koning (geboren in 1890), een kind van Jan Maurits de Koning en Catharina Mugge, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob de Koning (overleden in 1890), een kind van Jan Maurits de Koning en Catharina Mugge, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arie de Koning (overleden in 1892), een kind van Jan Maurits de Koning en Catharina Mugge, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Klaas Hendrik de Koning (overleden in 1903), een kind van Jan Maurits de Koning en Catharina Mugge, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Herman Hendrik de Koning (overleden in 1903), een kind van Jan Maurits de Koning en Catharina Mugge, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabeth de Koning (overleden in 1927), een kind van Jan Maurits de Koning en Catharina Mugge, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogie N.P. Mantel is samengesteld door (neem contact op).