Genealogie N.P. Mantel » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 657:

Sijbren de Vries is geboren op 21 maart 1831 te Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Hendrik van der Veen is geboren op 3 mei 1831 te Dokkum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Dokkum » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Sietske Germeraad is geboren op 16 juli 1831 te Bolsward. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Bolsward » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Johanna Bertina Mulder is geboren op 27 januari 1834 te Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Wiggert Fekkes Amsterdam is geboren op 6 oktober 1834 te Hindeloopen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Hindeloopen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Reindert Kooijman is overleden op 22 juni 1835 te Hindeloopen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Hindeloopen » overlijdensregister.

Bekijk suggestie

Bauke Gerlofs Kromhout van der Meer en Trijntje Pieters Rollema zijn getrouwd op 12 juli 1835 in Sneek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Sneek » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Oege Oedses Jansen is geboren op 17 juni 1836 te Achtkarspelen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Achtkarspelen » geboorteregister.

Bekijk suggestie

Pieter Klaassen Visser en Lijsbet Harings van der Wal zijn getrouwd op 29 december 1836 in Harlingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Harlingen » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Folkert Jans Koopman en Rigtje Siegers van der Laan zijn getrouwd op 26 november 1837 in Haskerland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Friesland » Haskerland » huwelijkregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.