genealogieonline

Genealogie Maasbree

Foto van jsg vaessen

De publicatie Genealogie Maasbree is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 20.891 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 2.277 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Bronnen: doopregisters St.Aldegundis parochie Maasbree, kerkeboeken Bree,  gezinsklapper Peeters, Genlias,  www.landvankessel.nl ,publicaties o.a. van de familie Vaessen en "’t Heljes Blèdje".  "Genealogie (Maas)Bree" bevat de overleden inwoners van Maasbree vanaf 1668 t/m 1950 met hun relaties ook buiten Maasbree. Daarom ook veel gegevens uit  't gehele "Land van Kessel". Gezinnen uit Maasbree zijn meestal compleet, maar gezinnen van buiten Maasbree zijn vaak niet compleet, omdat alleen gezinsleden worden vermeld met  een binding met Maasbree.

Attentie: met tenminste twee "bewijzen" in doopgetuigen zijn in de 17e/18e eeuw enkele familiebanden gelegd/voorgesteld. Cheque deze opnieuw en onderzoek zelf verder. Dat geldt trouwens voor alle gegevens; bij de verwerking van zoveel data kunnen er altijd (vooral ook type-) fouten voorkomen.

Graag ontvang ik scans van bidprentjes of foto's. Ik verzamel zelf geen bidprentjes. Deze publicatie bevat reeds 5000 scans van bidprentjes, (graf)foto's en rouwadvertenties. Bidprentjes verzamelingen van diverse families kon ik lenen, zodat ik er scans van kon maken, o.a. van de families Vaessen, Lenders, Hendrix, Pennings, Grubben, Hillen en Wijnen.

Het is toegestaan de scans van prentjes, foto's etc. te downloaden voor eigen stamboomonderzoek; niet voor commerciele doeleinden of commerciele sites.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden
Terug naar de voorpagina

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7000 genealogen
gingen u voor!