genealogieonline

Genealogie Lohman » Connecties » Scans zoeken » Johannes Hooghuis

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie Lohman met diverse online bronnen voor Johannes Hooghuis.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jantje Hooghuis (geboren in 1850), een kind van Johannes Hooghuis en Lammerdina Oostinga, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elijzabet Hooghuis (geboren in 1854), een kind van Johannes Hooghuis en Lammerdina Oostinga, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Tammechien Hooghuis (overleden in 1858), een kind van Johannes Hooghuis en Lammerdina Oostinga, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob Hooghuis (geboren in 1864), een kind van Johannes Hooghuis en Lammerdina Oostinga, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Tammechien Hooghuis (overleden in 1907), een kind van Johannes Hooghuis en Lammerdina Oostinga, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje Hooghuis (overleden in 1914), een kind van Johannes Hooghuis en Lammerdina Oostinga, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elijzabet Hooghuis (overleden in 1933), een kind van Johannes Hooghuis en Lammerdina Oostinga, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogie Lohman is samengesteld door (neem contact op).