Genealogie Littooij en variaties op deze naam

Foto van Willem Littooij

De publicatie Genealogie Littooij en variaties op deze naam is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 4.218 personen. Vanwege privacy zijn 6 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Uitgangspunt is om zoveel mogelijk leden van dit geslacht uit het verleden naar het heden te transporteren. Ook alle personen zonder verder nageslacht blijven zodoende in de belangstelling staan indien zij gedocumenteerd, al of niet met nadere gegevens en/of foto's, in deze publicatie worden vermeld. De eerste generaties in Dordrecht zijn na jarenlang onderzoek samengesteld op basis van aanname. Het kan dus altijd nog weer veranderen.Met dank aan 'stamboom' oom Han van den Bos, (1904-1984) en mijn zuster Rita, die vooral in de vijftiger en zestiger jaren een grote bijdrage hebben geleverd.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!