Genealogie Kuperus (Rottevalle)

Foto van Tymen Kuperus

De publicatie Genealogie Kuperus (Rottevalle) is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.209 personen. Vanwege privacy zijn 460 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Deze stamboom bevat primair informatie over de familie Kuperus uit Rottevalle, maar bevat daarnaast ook gegevens over de familie Jissink-Leerling en Bremer-Vrielink. De gevonden informatie is samengesteld uit verhalen vanuit de familie, trouwkaartjes en overlijdenskaarten en ondersteunt door onderzoek in het Fries Historisch Museum Tresoar in Leeuwarden. In een enkel geval is gebruik gemaakt van andere genealogische gegevens op internet ter ondersteuning.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden


Andere publicaties van Tymen Kuperus
Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!