genealogieonline

Genealogie Koldewijn - van Delden - Solleveld - Miggels - Vellekoop - Jurriens » Connecties » Scans zoeken » Bernard Zwerus

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie Koldewijn - van Delden - Solleveld - Miggels - Vellekoop - Jurriens met diverse online bronnen voor Bernard Zwerus.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Bernard Zwerus en Henriëtte Palm zijn getrouwd op 23 februari 1911 in Apeldoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Apeldoorn » Huwelijksafkondigingen 1897-1912.

Bekijk suggestie

Bernard Zwerus en Henriëtte Palm zijn getrouwd op 23 februari 1911 in Apeldoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Apeldoorn » Huwelijksbijlagen 1909-1911.

Bekijk suggestie

Bernard Zwerus en Henriëtte Palm zijn getrouwd op 23 februari 1911 in Apeldoorn. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Apeldoorn » Huwelijken 1911.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Bernard Zwerus (1873-1958) op de website Graftombe die mogelijkerwijs betrekking heeft op Bernard Zwerus.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Bernard Zwerus (1873-1958) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Bernard Zwerus.

Bekijk suggestie