genealogieonline

Genealogie Kleinpenning

Foto van Gerard Kleinpenning

De publicatie Genealogie Kleinpenning is samengesteld door (neem contact op). De gegevensverzameling bestaat uit 1.538 personen, vanwege privacy zijn de gegevens van 960 personen niet gepubliceerd. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina.


In dit overzicht van de Genealogie Kleinpenning zijn de gegevens te vinden van ruim 1500 personen uit de familie Kleinpenning en aanverwante families. Vanaf de stamvader Rutger Kleinpenning (geboren eind 15e eeuw) zijn 360 personen met de achternaam Kleinpenning in beeld gebracht. Het overzicht bevat genealogische gegevens uit alle familietakken van de familie Kleinpenning, waarbij enkele afwijkende schrijfwijzen van de familienaam (zoals Kleinpennink, Klijnpenningh, Cleijnpenninck, Cleenpenningh etc.) zijn opgenomen als Kleinpenning.

Van de volgende familietakken zijn personen te vinden in deze Genealogie Kleinpenning:

Ik ben al vele jaren bezig met het verzamelen van gegevens over de familie Kleinpenning. Op basis hiervan heb ik in 2001 het boek "Vijf eeuwen handel en wandel van de famile Kleinpenning 1510-2001" uitgebracht. Onlangs heb ik ook een website over de familie gemaakt: www.familiekleinpenning.nl. Deze site bevat achtergrondinformatie over de familietakken Kleinpenning. Zowel het boek als de website heb ik dankzij de medewerking van vele familieleden tot stand kunnen brengen.

Het totale bestand bestaat inmiddels uit 2500 verwante personen die echter in verband met privacy niet allemaal in deze digitale Genelaogie Kleinpenning zichtbaar zijn.


Index op familienamen


Startpunten in deze publicatieVandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 7.500 genealogen gingen u voor!