genealogieonline

Genealogie Ketelaars » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg

Suggesties 1 - 10 van 20:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Antonia Maria Rotti (1839-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Antonia Maria Rotti.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Adriana Cornelia Ketelaars (1855-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Adriana Cornelia Ketelaars.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hendrikus Ketelaars (1857-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hendrikus Ketelaars.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes van Heeswijk (1859-1941) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes van Heeswijk.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Elisabeth Ketelaars (1859-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Elisabeth Ketelaars.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Adriana Ketelaars (1863-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Adriana Ketelaars.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria van Heeswijk (1866-1957) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria van Heeswijk.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes Wilhelmus Ketelaars (1872-1943) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes Wilhelmus Ketelaars.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Wilhelmus Ketelaars (1872-1957) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Wilhelmus Ketelaars.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelis Henricus Ketelaars (1873-1936) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelis Henricus Ketelaars.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.