genealogieonline

Genealogie Jongepier » Connecties » Scans zoeken » Hubregt Cornelis de Smidt

Scans zoekenHieronder staan de resultaten van een vergelijking van de gegevens uit de publicatie Genealogie Jongepier met diverse online bronnen voor Hubregt Cornelis de Smidt.


Als u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan de Smidt (geboren in 1854), een kind van Hubregt Cornelis de Smidt en Janna Buijs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan de Smidt (overleden in 1854), een kind van Hubregt Cornelis de Smidt en Janna Buijs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maatje de Smidt (geboren in 1855), een kind van Hubregt Cornelis de Smidt en Janna Buijs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maatje de Smidt (overleden in 1856), een kind van Hubregt Cornelis de Smidt en Janna Buijs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elizabeth de Smidt (geboren in 1857), een kind van Hubregt Cornelis de Smidt en Janna Buijs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan de Smidt (geboren in 1867), een kind van Hubregt Cornelis de Smidt en Janna Buijs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriaan de Smidt (overleden in 1938), een kind van Hubregt Cornelis de Smidt en Janna Buijs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elizabeth de Smidt (overleden in 1950), een kind van Hubregt Cornelis de Smidt en Janna Buijs, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie


De publicatie Genealogie Jongepier is samengesteld door (neem contact op).