Genealogie van de familie Janssen en Pietersma

Foto van Peter Leendert Janssen
De publicatie Genealogie van de familie Janssen en Pietersma is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 115 personen. Vanwege privacy zijn 42 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina. Deze publicatie is voor het laatst bijgewerkt op donderdag 2 maart 2023.


Sinds kort weer begonnen met het opstarten van het onderzoek naar mijn voorouders na het crashen van mijn harde schijf een jaar of 30 geleden. Toen nog alle archieven persoonlijk afstruinen, nu achter de pc op internet.


Namen: Janssen, Pietersma, de Waard, Drenth, Flamman, Bode, Snoep en meer...

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen


Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!